Halter CNC Automation en Fastems bundelen krachten in Halter Group

“Logische volgende stap”

Halter CNC Automation B.V. uit Hoevelaken en het Finse Fastems Oy Ab zullen op 30 september een joint venture starten. Onderdelen van Fastems Systems GmbH die gerelateerd zijn aan de R&D en productie van het Halter LoadAssistant portfolio zullen worden overgebracht in een nieuw bedrijf, Halter CNC Automation GmbH. Deze onderneming krijgt een vestiging in Issum, Duitsland, en zal samen met Halter CNC Automation B.V. de Halter Group vormen.
“Deze joint venture creëert een unieke verkoop-, service-, productie- en engineeringomgeving, wat voor onze klanten de beste klantenervaring betekt”, aldus Wouter van Halteren, CEO van Halter CNC Automation. “Met de introductie van nieuwe modellen en het aanbieden van extra services zoals application engineering, helpen wij onze klanten om concurrerend en winstgevend te blijven. Nu wij de ‘Halter activiteiten’ van Fastems integreren in de Halter Group, kan dit nog effectiever en op een wereldwijde schaal.”
Heikki Hallila van Fastems Systems: “Zowel Halter als Fastems zijn gepassioneerde bedrijven die oplossingen aanbieden, gebaseerd op jarenlange ervaring in de verspaningsmarkt. De afgelopen jaren ontwikkelde de vraag naar plug & play automatiseringsoplossingen van Halter zich sterk en gaat het nu richting een nieuwe groeifase. De geplande joint venture zal Halter de mogelijkheid geven om nog sneller met nieuwe ontwikkelingen op de markt te komen en het serviceniveau verder te verbeteren. Wij zijn blij met de mogelijkheid om de reis met Halter verder te maken.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.