Online magazines

17 januari 2024  Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Maak onderdelen traceerbaar via lasermarkeren
Markeringen kunnen door een lasersnijmachine op onderdelen of gereedschappen worden aangebracht. Hiervoor bestaan er echter ook specifieke lasermarkeerders, die hogere resoluties halen. Bij metalen gaat het om (N)IR-laserstralen, die worden opgewekt door solid-state- of fiberlaserbronnen. Nieuwe voordelen zien we door de hogere vermogens en de achterliggende software. 

Matthias Robbe
Bladmanager
Markeringen kunnen door een lasersnijmachine op onderdelen worden aangebracht. Hiervoor bestaan er echter ook specifieke lasermarkeerders, die hogere resoluties halen. Nieuwe voordelen zien we door de hogere vermogens en de achterliggende software.
Het tweejaarlijkse beursevenement Metav wordt voortaan ondergebracht bij de vakbeurs Nortec. Vier dagen lang staat het beursterrein in Hamburg in het teken van baanbrekende technologieën, productieoplossingen en de belangrijkste thema's van de productie-industrie.
Max slag: 800 mm – Max open: 1400 mm – Tafel: 1200 x 1000 mm – Tss steunen: 1000 mm
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.