Online magazines

07 april 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

onverwachte slijtage grote kostenpost
Wisselplaatslijtage is niet alleen een kostenpost in de verspaning. Als men er niet goed mee omgaat, is het steeds meer een onzekerheidsfactor die bedrijven liever kwijt dan rijk zijn naarmate ze meer onbemande uren maken. Kennis van het slijtageproces en nieuwe oplossingen helpen de levensduur van wisselplaten te verlengen en voorspelbaar te maken.

Matthias Robbe
Bladmanager
Wisselplaatslijtage is niet alleen een kostenpost in de verspaning. Als men er niet goed mee omgaat, is het steeds meer een onzekerheidsfactor die bedrijven liever kwijt dan rijk zijn naarmate ze meer onbemande uren maken.
Spimabo Machinebouw uit Nederweert bouwt machines voor diverse industrieën. Onlangs investeerde het bedrijf via Wouters Cutting & Welding in een CNC-gestuurde waterstraalsnijmachine van het merk Swift-Cut: de Swift-Jet PRO. Een meesterzet wat eigenaar Bart Spitters betreft.
Computer-Aided Engineering (CAE) is vandaag niet meer weg te denken uit het productieproces. De impact van CAE is de laatste tientallen jaren enorm toegenomen en zal ook in de toekomst een grotere stempel drukken op het productontwikkelingsproces.
Huron KX 20 verticaal bewerkingscentrum X : 1200 – Y : 1000 – Z : 550 mm – tafel : 1400 x 1000 mm – HSK 63A – 15 kW – Siemens Sinumerik – wisselaar 60 posities
COOL: innovatief koelend effect, dat schade door oververhitting verhindert. QUICK: snelle resultaten door krachtig slijpmiddel. COMBICLICK: snelle wissel van gereedschap door het innovatieve één-klikopspansysteem, van hoge verspaning tot polijsten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.