Online magazines

04 mei 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Automatisering van verspaning
Er is vandaag keuze uit legio automatiseringsoplossingen. Van geavanceerde cellen met industrierobots voor product- en pallethandling tot CNC-draaimachines met stafaanvoer én geïntegreerde grijpers. Voor wie voor het eerst instapt in automatisering of wie capaciteitsuitbreiding zoekt, zijn er cobots en plug-and-play-systemen op basis van een industrierobot. En de mobiele robots zijn aan een opmars begonnen.

Matthias Robbe
Bladmanager
Voor bedrijven die voor het eerst instappen in automatisering of die capaciteitsuitbreiding zoeken, zijn er cobots en plug-and-play-systemen op basis van een industrierobot. En de mobiele robots zijn aan een opmars begonnen.
Metaalbedrijven kunnen vandaag de dag kiezen uit legio automatiseringsoplossingen. In ons nieuwste nummer hebben we ook aandacht voor plasmasnijden, CNC-draaien en lashelmen. We sluiten af met een nieuwe kijk op kwaliteitscontrole van 3D-metaalprinten. Veel leesplezier!
Additive manufacturing beweegt zich in de richting van serieproductie. Het gaat nog niet om grote aantallen, maar er komen steeds meer toepassingen waarvoor onderdelen of complete modules 3D-geprint worden.
De eisen voor oppervlaktebehandeling van 3D-geprinte onderdelen zijn even divers als het assortiment onderdelen dat via AM kan worden gemaakt. Aan deze eisen kan alleen worden voldaan met zorgvuldig ontwikkelde afwerkingsprocessen die absoluut herhaalbare resultaten garanderen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.